Želite popestriti enega najlepših dogodkov v vašem življenju? Ponujamo vam unikaten, odličen in izviren izdelek za naznanjanje rojstva v družini. Je izvirno darilo in lepo presenečenje za mamico, ko pride iz porodnišnice.

 Posebna ponudba:

Velika štorklja z nogo za zapičit  26 eur, z nogo za postavit 29 eur.

Ob nakupu velike štorklje poštarke, malo za na vrata (24 cm) dobite BREZPLAČNO

 

 NOVO: Štorklja srednje velikosti za na vrata (45 CM)

 

 

 

 

Kam postaviti štorkljo, ki naznanja rojstvo?

Štorklja poštarka oznanja prihod novega družinskega člana. Štorkljo z dojenčkom lahko postavite pred vhodna vrata, na vrt, na dvorišče, obesite na balkon ali pa jo nalepite na vrata stanovanja. Štorklja poštarka je v ta namen narejena v različicah:

  • štorklja ob rojstvu otroka, ki se zapiči v tla ali v korito za rože
  • štorklja ob rojstvu otroka, ki se s samostoječo nogo postavi na želeno mesto
  • štorklja, ki se obesi na balkon
  • srednja ali manjša štorklja, ki se nalepi na vhodna ali notranja vrata

 

Novo – obešanka za na vrata otroške sobe

 

 

 

Kje jo dobim?

Svojo štorkljo ob rojstvu otroka lahko kupite:

  • direktno pri nas v Preddvoru (dostava v bližini Kranja)
  • naročilo pri nas, dostava po pošti

Iz česa je izdelana?

Štorklja ob rojstvu otroka je izdelana iz oplemenitene vlaknene plošče, pobarvana z akrilnimi barvami, noge so iz masivnega lesa smreke. Barve so obstojne na vodo.

Ali lahko napišem ime dojenčka?

Seveda. Ime lahko napišete s flomastrom, barvami ali na kak drug izviren način. Ime vam lahko brezplačno napišemo tudi mi.

Kako velika je?

Na razpolago imamo več velikosti štorkelj poštark. Največja štorklja z dojenčkom je skupaj z nogo visoka 135 cm, srednja štorklja (NOVO) je visoka 45 cm in se nalepi na vrata,  mala štorklja ob rojstvu, ki se prav tako nalepi na vrata, pa 25 cm. Poleg štorkelj imamo tudi voščilnice ob rojstvu z motivom štorklje poštarke. Po naročilu lahko izdelamo tudi večjo štorkljo.

Kako jo uporabljati?

Štorklja je namenjena samo oznanjanju rojstva in ni otroška igrača. Bodite pozorni, da je skrbno pritrjena in nameščena izven dosega otrok. Poskrbite, da ne pride do nevarnosti zaradi neskrbne namestitve.

Donacija za Bolnišnico za ginekologijo in porodništvo Kranj

V maju 2016 smo začeli sodelovati z Bolnišnico za ginekologijo in porodništvo Kranj. V zameno za promocijo smo z našimi dekoracijskimi izdelki opremili porodni oddelek kranjske porodnišnice. Tako vrata sob zdaj krasijo naše štorkljice. Dogovorili smo se tudi, da preko kuponov, ki jih prejmejo mamice, naše izdelke ponudimo še bolj ugodno. Poleg tega bomo mesečno donirali 25 % od prodaje, kjer bo posrednik kranjska porodnišnica. Namen donacije je obnova porodnega bloka. Sodelovanja se zelo veselimo!

štorklja ob rojstvu otroka 3

Kako je z rožami za okrogle obletnice?

Za rože za okrogle obletnice in znake za mlaje izberite ustrezen zavihek na vrhu spletne strani.

Save

Save

Save

Save

Save

Save